november 07, 2006

"Nej til EU"

TV DR 1 viste forleden glimt fra årsmødet i ”Nej til EU”. Vi hørte, at modstanden mod EU vokser, og at foreningen derfor har fået flere medlemmer. Den kalder sig tværpolitisk, men består nok fortsat mest af røde kræfter. Efter en cykelulykke i Strassburg trækker Ole Krarup sig nu tilbage fra arbejdet.

Men hvorfor hørte vi ikke mere om alle de fordægte ting, som EU foretager sig i Bryssel: Jeg troede, at de røde turde, hvor andre tier. Hvorfor fortæller heller ikke de om EU´s skumle aftaler med de arabiske lande? Om Barcelonaprocessen? Om Anna Lindh-Fonden? Om pagter med de nordafrikanske stater? Om EU´s tiltag mod ytringsfriheden? Om EU´s diktatoriske struktur? Og meget andet…

Er det fordi medlemmerne i ”Nej til EU” har noget særligt til overs for diktaturer og politisk set går ind for islam? Eller har de solgt deres sjæl til storfinansen bagved? Har de lovet nogen at fortie forhold, som EU´s befolkninger burde have rede på?

Gertrud



Kronprins Frederik udnyttes…

Da Frankrig og Holland stemte NEJ til EU-konstitutionsforslaget, gik det op for Babelstårnet i Bryssel, at de ikke havde befolkningerne med sig.

Derfor stoppedes al videre folkeafstemning og man indførte en tidsubestemt tænkepause, som skulle benyttes til ”Plan D”. D for Dialog. Nu gjaldt det så hurtigt som muligt at tale med befolkningerne, skabe åbenhed og mere demokrati og overbevise dem om EU´s fordele. Tænkepausen fortsætter, mens man i EU arbejder som myrer bag kulisserne med at sikre EU´s magtposition og gennemtrumfe de - (uden om befolkningerne!) - indgåede aftaler med den islamiske verden

I Danmark bruger man vort populære kongehus i forsøg på at neddæmpe uviljen mod tanken om en diktatorisk enhedsstat og planerne om sammensmeltning mellem EU og de islamiske stater i Mellemøsten og Nordafrika.

Således blev prins Joachim protektor for det islamiske propagandafremstød ”The Images of The Middleeast”, og nu viste TV mandag 6/11 hvordan kronprinsparret Frederik og Mary var på besøg i Babelstårnet. De var inviteret derned af kommissær Marianne Fischer Boel (V) for at se, hvordan man arbejdede dér, idet kronprinsens opgave fremover jo bliver at underskrive lovene i Danmark og `mange beslutninger, som angår danskerne tages dernede`

Det er jo rimeligt nok, at kronprinsen får et glimt af, hvordan hovedkontoret for EU-vasalstaten, Danmark, fungerer. Og man bør i den forbindelse ikke glemme, at kommisærerne fra de forskellige lande aldrig må tale deres egne landes sag, men alene arbejde for EU-konglomeratet!