november 28, 2006

Stilhed før stormen ?

Der blev smidt grisehoveder på den muhamedanske kirkegård, og pressen havde travlt med at fortælle, hvor kede af det, muhamedanerne var. Muhamedanerne var kede af det, sagde man, i modsætning til tidligere, hvor muhamedanerne ville have demonstreret deres vrede.
- Nu kan man spørge, om det er muhamedanerne, der har ændret kurs, for under normale omstændigheder ville de ikke lade deres døde begrave et sted, hvor der har været grise, eller om det er pressen, der dækker over muhamedanernes aggressioner. Det sidste er formentlig det mest sandsynlige, idet grise på et muhamedansk gravsted under normale omstændigheder ville krænke shariaen og dermed alle muhamedanere.
Uanset hvordan vi tolker det, så kom der ikke denne gang nogen reaktion i det offentlige rum, og i det hele taget har der været meget tynd pressedækning med hensyn til den muhamedanske verden i den senere tid.
Noget tyder på, at pressen ikke har kontrol med situationen i dagens Danmark, hvad angår muhamedanere. Antallet af indvandrede er blevet større og kriminaliteten mere hård og brutal, men det hører vi ikke noget om. Er pressen ved at miste grebet om de nyheder, der vedrører muhamedanere, eller er muhamedanerne pludselig blevet fredelige og omgængelige medborgere?
Jeg vil overlade svaret til læserne.
Åse Clausen Bjerg
Kvinder for Danmark
www.kvinderfordanmark.org