marts 22, 2007

Om få dage vil EU fejre 50-årsdagen for Romtraktaten

I syden har man fra Romerrigets tid haft en anden form for jura og et andet syn - ikke bare på kvinders rettigheder, men overhovedet på befolkningerne. De skulle styres og makke ret. EU føler sig nu så stærk i sit absolutte styre, at de stadig oftere lader os forstå, at deres styre står over alt andet, skønt det ikke er valgt af folket! De folkevalgte er kun rådgivende - det vil sige marionetdukker. De politiske retsforfølgelser af EU-modstandere og islammodstandere har hjemmel i EUMC´s overvågningskontor, som står for en sand meningsterror.
Selvom præsten Margrethe Auken brugte sin pinsesøndagsprædiken kort før folkeafstemningen om EF-medlemsskabet i 1972 til at tordne mod romerne, stemte danskerne sig med åben pande ind i diktaturet uden i tide at se konsekvenserne.

Romtraktaten blev udtænkt af katolikker og er underskrevet på jomfru Marias bebudelsesdag den 25. marts 1957.

”Allerede fra de første forberedelser til Romtraktaten argumenterede Jean Monnet ihærdigt for at nationalstaterne skulle overlade magt til en gradvis opbygning af en enhed og en samling af den effektive buraukratiske elite i Europas lande, så at man skabte et kraftfelt, hvor en union ikke længere kunne stoppes. Overgivningen af magt skulle begynde med relativt kontroversielle økonomiske funktioner og stålproduktionen for på den måde at mindske uroen for at den nationale suverænitet blev nedbrudt. Man skulle se til at magten ikke skulle kunne føres tilbage igen. Dette garanteredes gennem traktatdoktrinen ”acquis communitaire”, som sikrede, at al magt, som overførtes til EU´s samfundsinstitutioner, gjordes til permanent EU-lov, mens man samtidigt strøg den i medlemslandenes nationale lovsamlinger.”
”I det ny Europa er magt og ansvar tydeligt adskilt. Selv der, hvor der findes formelt offentligt ansvar, er det ikke lovfæstet.”
(fra Connollys bog ”The rotten Heart of Europe” (”Europas rådne hjerte”), 1995).