august 10, 2007

Hvor er vore borgerlige frihedsrettigheder?


Nedenstående er taget direkte fra SIAD´s modstandsavis "Fem i Tolv" http://siad.dk/

for yderligere spredning:



EU vakler!! Hvor er rettighederne for borgerne blevet af?




Stor-Muftien af Bruxelles

Bruxelles borgmester, den socialistiske Freddy Thielemans har for kort tid siden udsendt en pressemeddelelse hvori han forbyder demonstrationen d. 11. sep. Grunden til forbudet er at han siger at han ikke kan garantere for den offentlige sikkerhed og at han ikke vil forstyrre den islamiske befolkningsgruppe i Bruxelles.

Ang. den manglende sikkerhed, understøtter han netop SIOEs demonstrationstitel: Stop islamisationen af Europa. SIOEs budskab gennem de 4 slogans, er netop at advare mod forhold som disse, hvor folk ikke længere kan bruge deres ytringsfrihed og føle sig sikre, men de rystende realiteter er, at disse tilstande allerede hersker i hjertet af EU.SIOEs demonstration vil selvfølgelig foregå som en fredelig meningsytring, en meningsytring som muslimer iøvrigt utallige gange har fået lov til demonstrere netop i Bruxelles. Derfor er det selvfølgelig fuldstændigt absurd at forbyde en fredelig demonstration fordi man frygter for muslimske voldelige moddemonstranter!Borgmesteren i Bruxelles er ikke sit ansvar bevidst, for som borgmester i EUs hovedstad kan man ikke bare forbyde almindelige europæiske borgere at udtrykke sin konstituelle ytringsfrihed. Hvis han var borgmester i Antwerpen eller andre byer i Belgien, ville han stadigvæk være nødt til at lade ytringsfriheden eksistere, men netop en socialistisk borgmester i EUs hovedstad har et ansvar, ikke bare over for egne borgere men også overfor EUs borgere. Man må forvente at så lang tid hovedstaden i EU hedder Bruxelles, vil det være nødvendigt for borgerne at påvirke politikerne i byen, bl.a. gennem demonstrationer og aflevering af underskriftsindsamlinger.

Se den officielle belgiske pressemeddelese her..
Bruxelles' borgmester og ikke politiet skal give tilladelse til demonstrationen 11. sep.
Borgmester (Kejser?)Freddy Thielemans

Demonstrationen d. 11. sep. i Bruxelles med budskaberne Stop islamiseringen af Europa! Ingen Sharia her! Demokrati ikke teokrati! Nok er nok! er en kontroversiel begivenhed for de belgiske myndigheder. Politiet er parat til at sætte al mandskab og beredskab ind for at styre begivenhederne i fald der skulle dukke anti-demokratiske kræfter op. Dette er blevet bekræftet på et nyligt afholdt møde.
På trods af politiets grønne lys for demonstrationen, har Bruxelles' borgmester alligevel det sidste ord at skulle have sagt. Han har simpelthen magten til at kunne tillade eller forbyde SIOE demonstrationen. Også selvom det er en almindelig borgerrettighed at demonstrere, med anti-voldelige budskaber og et ønske om at bevare vores dyrebare demokrati. Også selvom det igen idag er blevet bekræftet i den største belgiske avis på baggrund af interview med den danske arrangør Anders Gravers, at demonstrationen er absolut anti-racistisk, og at arrangørerne opfatter rascisme som den største menneskelige stupiditet.


Se de belgiske avisers dækning her..
Så budskaberne i sig selv er der intet i vejen med. Men borgmesteren har udtalt at han ikke mener at borgernes sikkerhed kan garanteres og at han overvejer at forbyde den. Svaret kommer senest imorgen (fredag). Læs iøvrigt artikel herunder
Demokrati og borgerrettigheder er to størrelser der er i stor fare for at uddø i det nye Storeuropa.
Ovenpå meldingen om at Bruxelles borgmester og ikke politiet har det endelige ord at skulle have sagt om demonstrationen i Bruxelles 11. sep. melder spørgsmålet sig: Er borgerrettighederne og demokratiets principper langsomt på retræte i EU??
Det er et meget kraftigt og faretruende signal der her bliver udsendt fra EUs "hovedstad" Bruxelles, som må formodes at sætte standarden for de demokratiske principper i EU. Det er forkasteligt, ja direkte rystende, at en folkevalgt borgmester med et enkelt ord kan fravælge borgerne deres basale rettigheder. Måske bryder han sig ikke om budskaberne? Måske harmonerer de ikke med hans politik? Men han skal saftsuseme tillade borgerne at ytre sig alligevel. At han kan skalte og valte med borgernes rettigheder er ikke demokrati.

Det næste der springer i øjnene er den påståede baggrund for et evt. nej til demonstrationen. Og det er frygt for manglende sikkerhed for de deltagende i demonstrationen. At borgmesteren overhovedet overvejer denne situation, på trods af at Bruxelles' politistyrke er kendt for deres effektivitet (og at de har givet grønt lys for demonstrationen) og at deres specialkorps heller ikke er født igår, viser med al tydelighed, at borgernes sikkerhed for længst er forsvundet. SIOEs budskab gennem de 4 slogans, er netop at advare mod forhold som disse, hvor folk ikke længere kan bruge deres ytringsfrihed og føle sig sikre, men de rystende realiteter er, at disse tilstande allerede hersker i hjertet af EU.

Vi venter spændt på "kejser" Freddy Thielemans endelige beslutning. Og skulle det blive et "ja", har demokratiet stadig et problem. Det er ikke en borgmester, men politiet der skal give grønt lys for om de kan håndtere demonstrationer.