august 03, 2007

Sveriges Tragedie 23 KRIMINALITETEN I SVERIGE

vokser, mens samfundet ser på.
TV-programmet »Granskning« viste 24.2.04, hvordan børne- og ungdoms-kriminaliteten vokser i storbyerne. Et kik på de tre hårdest belastede bydele i Malmø. Kun 1/3 af de rapporterede tilfælde undersøges, og af disse fører kun halvdelen til yderligere skridt. Altså kun indsats i hver sjette tilfælde. Den består gerne i samtale mellem forældre, børn og socialtjenesten. Samtalerne er - frivillige! En tredjedel af forældrene modsætter sig den indsats, som socialtjeneste foreslår. Kun i de færreste tilfælde anbringer man de unge på en institution.
Ikke bare mindre forbrydelser ignoreres, men eksempelvis også voldsfor-brydelser, begået af børn mellem 9 og 12 år. Politiets arbejde virker håbløst, og det gør det svært at rekruttere mandskab til ungdomskriminaliteten. Dette medfører, at anklagere og domstole ikke kan nå at rejse sag inden for de 6 uger, som loven har fastsat.TV-programmet afslørede også omfattende ligegyldighed med papirerne hos socialtjenesten. Samarbejdet mellem politi og socialkontorerne fungerer ikke.
(Kilde: TV ‑Uppdrag Granskning 24.2.2004)

Vejen til afgrunden
”Det går ad helvede til i Malmø!” sagde politiet, men turde ikke sige det højt. - Ytringsfrihed er en by i Rusland. - Grov vold, røverier og voldtægt er blevet en del af hverdagen, men det forties, da det ikke rimer med regeringens propaganda.

Massemedierne vinkler situationen, og myndighederne giver efter. Det er ikke ”Pär” eller ”Stina”, som opfører sig ad helvede til. Hvorfor ikke sige lige ud, at ungdomsbanderne f.eks. i Landskrona er albanske forbryderbander, som vil have kontrol med byerne og sprede skræk. Samfundet svigter. 68´erne sidder i dag i høje stillinger og bidrager til det moralske forfald. Det kan ikke fortsætte sådan. Der findes kun ét alternativ: at værne om de værdier, som vore slægter byggede velfærdssamfundet på. Et ordnet samfund, som værner om familien. Hvor man kan leve, udvikles og føle tryghed.

Intet multikulturelt samfund har vist positiv udvikling.