januar 01, 2008

Abdul finder det i orden!

I brygger Carl Jacobsens Jesuskirke i Valby er der en frise i koret, der forestiller martyrere. Kristne naturligvis, d.v.s. mennesker, der på grund af deres tro, har lidt døden, hvilket er noget ganske andet end de muhammedanere, som har valgt at dræbe sig selv for at tage så og så mange med sig i døden!
Den første kristne martyr var sankt Stefan. Han var en græsk jøde, som i Jerusalem gik apostlene til hånde med at uddele mad til de fattige og lignende. Men derved pådrog han sig andre jøders vrede, og de smed ham ud af byen og stenede ham.
Vi har i moderne tid måttet høre meget om stening – hovedsagelig af kvinder, som med rette eller urette bliver beskyldt for utroskab og dermed i henhold til den brutale islamiske sharialov er hjemfalden til denne barbariske tortur. Det er et underholdende skuespil for folket, hvor alle kan deltage. Stenene må ikke være for små, men heller ikke for store for ikke at dræbe med det samme. Steningen skal være langsom og pinefuld. Bødlen har derfor gerne lagt en portion sten ud i den rette størrelse. Kvinderne er gravet halvt ned og bagbundne, så de ikke kan røre sig. Undertiden er de hyldet i hvide lagner, som så bliver rødere og rødere, som blodet flyder.
Denne form for underholdning sætter den danskfødte imam Abdul Wahid Petersen mærkelig nok pris på, for han finder stening i orden. Han går dermed ikke bare ind for dødsstraf, men også for tortur.