januar 22, 2008

Mere dobbelt-snak fra Stormuftien af Syrien

Vi blev ikke færdige med EU´s allierede - stormuftien af Syrien.
Her er endnu lidt godbidder fra hans tale med kommentar i kursiv

Stormuftien af Syrien: Vi er alle én civilisation

Formanden for EU-Parlamentet Hans-Gert Pöttering understregede i sin velkomstsnak til stormuftien behovet for at skabe fredelig sameksistens mellem de forskellige kulturer - især i middelhavsområdet og i Mellemøsten. Det er muligt og nødvendigt, sagde Pøttering, - vor fremtid afhænger af det.

Dette har længe været EU´s hemmeligholdte program (kaldet ”Barcelonaprocessen”) - af hensyn til olien og handelen. Det gælder derfor i alle taler og tiltag at påstå, at alle er ens, at alle hører sammen, at alle vil være lykkelige – under islam.

"Vi er alle Allahs skabninger - derfor hilser jeg jer på vegne af denne skaber. I, som er mine brødre.....”sagde Stormuftien og udtrykte sin glæde over at åbne årets kulturelle ”dialog”.

"Vi er alle sammen én civilisation - den menneskelige civilisation”, sagde AHMAD BADER HASSOUN. Vi tror ikke på civilisationernes sammenstød. Der er kun én civilisation, men mange kulturer," sagde han og appellerede indtrængende til forsamlingen:
"Civilisationen skal være uden grænser. Den skal ikke være baseret på religion, men være menneskeligt grundlagt. Religionen hører hjemme mellem mennesker og Gud, men Jorden har brug for civilisation," sagde Stormuftien.

"Vi skal undgå, at de nye generationer anser 'de andre' for at være dyr. Mennesker er uanset trosretning de samme - brødre. Vi udgør en civilisation sammen," sagde han og forsatte: "Jeg har tillid til, at vi ikke får en hellig krig. Krig er ikke hellig - fred derimod er hellig".

Og hvem er det, der idelig forsøger at krænke europæere og jøder ved at kalde dem ”aber og svin”? Sådan noget står ikke i Bibelen.
Hellig krig er et islamisk begreb.

"Vi må lære vore børn i skolen, i templerne, i kirkerne, i moskeerne, at det, der er helligt i universet, er mennesket. Det er nødvendigt at sige, at vore børn er mere værd end de hellige steder i verden".

Denne argumenteren er vist fremmed for europæere? Er det et opgør med islamisk tro?Eller handler det om tempelbjerget i Jerusalem?Hvordan skal det med børnenes værdi forstås? Vi ser jo billeder af nuslimske børn med maskingevær. Sådan ser vi ingen europæiske børn.

"Hvis vi skal have fred på jord, skal vi begynde med fred mellem palæstinensere og israelere. Mure skaber ikke fred. Hvis vi derimod lærer børnene at gå i skole sammen, kan de leve i fred," sagde han.

Såh? Gennem fælles indoktrinering i koranskole?

"Den islamiske verden er i øjeblikket højeksplosiv, men hvis man er indstillet på at udbrede freden, så kan vi få fred. Terror er ikke til gavn for hverken kristne eller andre," sagde han og understregede, at religionen ikke må misbruges til at slå ihjel.

I sin tale kom han også ind på kvinders rettigheder og hævdede, at man i hans land går ind for ikke at undertrykke kvinderne.

Endelig sluttede han talen af med sleskt at berømme, hvilken 'vidunderlig' udvikling Europa har gennemgået de sidste 50 år (EU!!!), og hvordan Europa efter Anden Verdenskrig sikrede fred og nedrev Berlin-muren uden en blodsdråbe.

Hans roseri er vel møntet på EU´s stadige samarbejdende eftergivenhed over for muslimerne

****************************


Ifølge italienske kilder kom muftien med flere vigtige udtalelser:
”Vi tror ikke på religionernes mangfoldighed”, slog han fast, ”Abraham, Moses, Jesus og Muhammed kom alle fra een og samme religion.... hellig krig existerer ikke og kan aldrig existere. Kun freden er hellig”

Han mindede endvidere de deputerede om, at religion ikke kan være basis for politiske organisationer. ”Vi må skabe stater på civilt grundlag, ikke på religion”.

Denne taquia-svada kan kun være møntet på kristne stater. De islamiske er jo som bekendt oprettet på religiøs baggrund efter erobring og styres religiøst.