februar 20, 2008

Degenererede

(Fra bloggen Veritas Universalis 10.2.08)

Alle Europæere ved, hvor stor risiko der er for degenererede børn, i fætter-kusine-ægteskaber, men det har de stadig ikke fattet i de islamiske lande. Eller også lader de bare stå til: Allahs vilje ske!
Halvdelen af alle pakistanske ægteskaber i England er fætter-kusineægteskab - i første led vel at mærke. Udvider man fokus til grandfætre og grandkusiner ser det endnu værre ud. Andre kombinationer så som onkel-niece findes også. Hvordan kan nogen i øvrigt finde på at gifte sig med sin brors eller søsters barn? Det virker direkte perverst.
Undersøgelser af pakistanere i England viser, hvor slemt det står til. Pakistanere i England har 13 gange større risiko end den engelske befolkning for at få børn med arvelige sygdomme, hvoraf nogle ganske alvorlige (nervesystemet, hjernen, døvhed).
Det er kun børn, der tales om her. Senere følger i voksenalderen er ikke medtaget her, heller ikke børns indlæringshandikap. Eller dumhed rettere sagt.
Man bør tage problemet op og fastsætte et forbud, der håndhæves. Det er ikke uden grund, at mere end halvdelen af alle amerikanske stater har forbudt fætter-kusineægteskaber.


”Væk med alle de kusiner...” som de synger i Pinafore.
STOP islamisk indvandring