februar 18, 2008

Kosovo

Kosovoalbanerne jubler. Ganske vist har de næppe selv økonomi til at danne en stat, selvom nogle sikkert har gode indkomster på narkohandel og andre ulovligheder. Kosovoalbanerne er kendt for netop at have udviklet et netværk for narkohandel i Europa, sådan som det svenske politi tidligere har oplyst. Om Kosovoalbanerne og vi andre bliver lykkelige ved oprettelse af denne nye stat på Balkan er et spørgsmål, som vil blive besvaret senere. Nu skal vi almindelige EU-skatteborgere først koncentrere os om at betale...

At Serbien ikke er indforstået med situationen og meget skuffede over de europæiske staters holdning er ikke så sært. Det var Serberne, der i 1389 fik standset de osmanniske muslimske barbarer, så europæerne fik et pusterum. Hundrede år senere faldt en af Europas rigeste byer, Byzans ved Bosporusstrædet, og 200 år efter var det galt igen. Det lykkedes dog at bremse tyrkerne uden for Wien 1683.

Havde Europas lande kunnet holde sammen mod disse gentagne barbarangreb, så havde verdenshistorien ikke set ud som den gør. Men det kan de stadig ikke! Og det er serberne med god grund skuffede over. De véd, hvad det betyder. Det er islams krig mod de vantro – nu som før, og det er de vantros fortvivlede modstandskamp mod underkuelse og slaveagtige dhimmitilstande.


Hvorfor samler Danmarks muslimer sig ikke allesammen på – f.ex. Bornholm eller Læssø og avler en masse børn. Så kan de erklære øen for en selvstændig stat i Europa om en snes år. Det er jo sådan opskriften har været for albanerne i Serbiens sydligste provins, Kosovo.

Danmarks svage udenrigsminister Per Stig Møller har omgående lovet at anerkende den nye stat. Han skulle hellere vågne op og stoppe al muhammedansk indvandring.