maj 28, 2008

Hvilke rævestreger har Fogh nu for?


At vor statsminister har kvittet demokratiets spilleregler for at stå sig godt med EU´s diktatoriske projekter har jo været klart længe, og efter nedenstående pressemeddelelse at dømme kan man vel vente sig, hvad som helst


Christiansborg, den 23. maj 2008/kkb

PRESSEMEDDELELSE

Dansk Folkeparti har tabt tålmodigheden med statsministeren: Stiller forespørgselsdebat om folkeafstemning

- Den danske befolkning og Dansk Folkeparti er trætte af at deltage i statsministerens dilettantteater. Statsministeren må simpelthen løfte sløret for, hvornår danskerne skal til stemmeurnerne om de danske forbehold. Datoen er allerede fastlagt i statsministerens hoved, siger Morten Messerschmidt, der har tabt tålmodigheden med Anders Fogh Rasmussen og derfor nu rejser en forespørgselsdebat i Folketinget, der skal tvinge statsministeren ud af busken.

I forespørgselsdebatten vil statsministeren blive afkrævet svar om, hvornår han planlægger at afholde folkeafstemning.

- Anders Fogh Rasmussen holder befolkningen for nar. Mens han til udenlandske medier som Financial Times og Die Welt lover folkeafstemning til efteråret – også om euroen - ved den danske befolkning stadig intet. Statsministeren har iværksat sin kampagne for et ja herhjemme, men EU-skeptikerne skal åbenbart holdes i uvidenhed om afstemningens tema og dato så længe som overhovedet muligt, siger Morten Messerschmidt, der mener, statsministeren spekulerer i en meget kort valgkamp forud for afstemningen.

- Jeg frygter, at statsministeren ikke vil afsætte den nødvendige tid til en grundig debat om forbeholdene men vil udskrive en lynafstemning, hvor modstanderne af ophævelsen af forbeholdene ikke vil få mulighed for at komme til orde. Vi må have en grundig debat om forbeholdene og derfor må vi også have mindst lige så lang tid til at debattere forbeholdene som tilfældet var ved afstemningen i 2000, hvor afstemningen blev udskrevet den 9. marts 2000 til afholdelse den 28. september 2000, siger Morten Messerschmidt.