maj 11, 2008

Kulissepoliti som i Sverige

Det er ikke bare i København, at politiet undlader at gribe ind mod ulovligheder fra de autonomes side og fra anden avl fra 68´erne. Det ses over hele landet.

Da folk, der ville hylde FN´s menneskerettigheder og vor grundlovs frihedsrettigheder, blev lokket i baghold på Christianshavn 21.10.07 og slået ned med jernrør, ignorerede politiet sagen og henlagde den.

Her er en rapport fra Aalborg, hvor SIAD (Stop islamiseringen af Danmark) kæmper for bevarelse af vore grundlovsrettigheder og den 8. maj talte imod den barske og umenneskelige sharialovgivning:


En mærkelig manifestation i Aalborg 8. maj.

De autonome støttede shariabanken Hobro Sparekasse

Manifestationen var lovligt anmeldt og var rettet imod den af visse banker indførte sharialov. Politiet havde forhånds forbudt de demonstrerende at standse op ved Hobrobanken. Derfor var overraskelsen stor, da de nåede frem, for det viste sig, at de autonome havde dannet levende skjold om shariabanken.

De autonomes demonstration var ikke anmeldt og dermed ulovlig!

Hovedparten af de autonome var maskerede, hvilket er ulovligt.

De brugte tudehorn og råbte og skreg. Sådan adeurorden er ulovlig.

Det hele blev overvåget af omkring 30 betjente, der først greb ind efter en lille halv time, da de opløste de autonomes ulovlige demonstration. Da nogle autonome havde taget og ødelagt nogle af Siads skilte, sørgede politiet for anmeldelse.
Det var mærkeligt at se autonome som en slags hjælpepoliti for en fremmed magt og for shariafinansiering i Danmark. Deres sorte tøj mindede om forrige besættelses hippokorps.


SIAD udtalte bagefter:
Vi har intet at udsætte på de alm. Politibetjente Men meget at udsætte på en politiledelse, der forbyder en lovlig anmeldt demonstration at stoppe op mere end tre minutter foran banken, når det så viser sig, at de autonome uden anmeldelse får lov at blokere gaden og udføre deres ulovligheder.

Men den nye sammensatte politiledelse har åbenbart lært af kollegaer i København. Det er bedre at finde sig i ulovligheder fra de autonome, end at gribe ind. Læs JPs artikel 8. maj om fredning af de autonome.

Siad indgiver selvfølgelig en officiel klage over politiet til Justitsministeren. For med den nye strategi [læs: opgivenhed] overfor de autonome, har de givet grønt lys for gadevold og hærværk. Politiledelsen har tilsidesat Grundloven til fordel for voldelige elementer.



Som jeg skrev som kommentar på Hodjas blog ”Ulighed for loven” 10. maj:

Man får derfor den - ikke usædvanlige tanke - at magthaverne ser gennem fingre med de autonomes overfald på andre borgere, fordi magthaverne har brug for disse overfald for at bekæmpe den modstand, der er på borgerfløjen imod EU´s og vore egne politikeres politik. Denne modstand skal for alt i verden nedkæmpes, hvis EU-staten og dens allierede - de islamiske stater i Mellemøsten og Nordafrika skal beholde magten og få gennemført det i gangværende Eurabia-projekt.