maj 15, 2008

Ny korantolkning?

Nu har vi fået en talsmand-duo i Det Islamiske Trossamfund i Danmark, med en kvindelig dansk
konvertit, Bettina Meisner, som den ene. Det ser ud til at være den helt rigtige talskvinde, man har fundet frem til denne gang. Det viser sig nemlig, at hun har været gift med den terrordømte Said Mansour, den fængslede marrokanske terrorist. Denne oplysning er dog nærmest tiet ihjel i medierne.

Hun får ikke lov at stå alene, så hun har en med-talsmand i en mandlig imam ved sin side. Og det skyldes jo nok, at i islamisk regi, er kvinden manden underlegen. MEN at KUN hun kommer i TV-avisen (og TV2 Nyhederne), skal jo nok forlede os til at tro, at der er ligestilling mellem
kønnene i islam. Hvor dumme tror de, vi danskere er, at vi køber den løgn?

Hun udtaler til Jyllands-Posten 6/5-08, at hun glæder sig til at fortælle folk, at der ikke er nogen
modsætning mellem islam og danskhed.

Jamen, Allah - du milde -, hvornår er det blevet "danskhed" at undertrykke kvinder, dyrke flerkoneri eller seksuel omgang med 9-årige (jvf. Aisha, Muhammeds yndlingshustru, som han ægtede, da hun var 6 år),

Manden har den totale magt over sine kvinder. Kvinder, som ikke er tildækket, f.eks med tørklæde, er urene og risikerer at blive voldtaget. Og så har jeg endda ikke nævnt de uhyrligheder, som koranen påbyder som straf til de vantro , hvis ikke de lader sig omvende til islam.

Indtil videre har Bettina Meisner dog svaret uklart på selv ufarlige spørgsmål. Så vi er spændte på, hvorledes hun vil forklare os, hvordan vi skal tolke de mange vers i koranen, der påbyder drab på alle vantro eller lover os alverdens pinsler.

For hvis hun har reelle hensigter, burde det jo ikke være så svært at melde klart ud!



Elin Landler