november 03, 2008

Åbent brev til Per Stig Møller

Vedrørende ambassadeafbrændinger i februar 2006 i muslimske lande:

Kære Per Stig Møller,

Vi har tidligere hørt, at Danmark endnu ikke har fået erstatninger for ødelagte ambassader.
Det drejer sig om ambassaden i Damaskus, Syrien
ambassaden i Beirut, Libanon
ambassaden i Teheran, Iran som blev angrebet med bramdbomber

Jeg erindrer ikke at have hørt, om de stadig, dags dato, ikke har betalt den fulde erstatning for de påførte skader!
Det kunne være nyttigt at få et fyldestgørende svar på disse spørgsmål, da regeringen ellers bør informere skatteyderne, at de endnu en gang, skal udrede betaling for fremmedes ødelæggelse af dansk ejendom, såvel som danske skatteydere får regningen for muslimers og autonomes bål og brand i danske gader, hvilket er ganske utilstedeligt!
Hærværksmænd m/k bør selv udrede erstatninger, således at gjorte gerninger får en KONSEKVENS, og ikke et kærligt klap på skulderen og ordene: "Lad nu være med at gøre det igen". Vi er helt til grin med den eftergivenhed, vi viser over for muslimer og autonome! Øllebrøds-humanisme!

Jeg ser, der er afsat nogle millioner til såkaldt terrorbekæmpende foranstaltninger til at gøre sikringen af vore ambassader i muslimske lande bedre, samtidig med en lille besparelse, nemlig at man ikke vil lade Dannebrog vaje over ambassadebygningen, foreløbig i Pakistan. Man skulle jo nødig fornærme muslimer med vores korsbanner!!!
Endnu et knæfald for muslimske trusler!

Men jeg er overbevist om at bombemænd nok skal finde vore ambassader - også uden flag.

Med venlig hilsen

Elin Landler
(adressen udeladt her)


Spydpigen: Måske er de ovennævnte afsatte millioner til sikring af ambassaderne bare et ministerielt skalkeskjul for, at vi SELV må betale det hærværk, som hysteriske muhammedanere har forøvet!