november 13, 2008

Det står ilde til i Kristian Firtals Kristiansand


Her som andetsteds er nordmændenes første blåøjede imødekommenhed over for de indvandrende muhammedanere blevet udnyttet i overensstemmelse med den taktik, vi kender fra den schweiziske lærebog om ”Den anden Form for Krig” (udgivet af det schweiziske Justitsministerium 1970).

Det skortede ikke på advarsler fra folk, der havde sat sig ind i sagerne, men deres udsagn blev bekæmpet af magthaverne i Europa, og nu står hele Vesten midt i denne ”Anden form for Krig”.

”Den anden form for krig er så farlig, fordi den ikke umiddelbart bliver erkendt som krig. Krigen er camoufleret. Den udspiller sig under dække af fredstilstand og skjuler sig under formen af indre ændringer. Begyndelsen er ringe og tilsyneladende harmløs – slutningen er så bitter som selve krigen”

I denne kamouflerede ”anden form for krig” er hele Europa involveret, takket være EU-politikerne, som for nu 30 år siden skrev under på traktaten ”den arabiske europæiske dialog”, hvori EU lovede at fremme islam i Europa og tage imod al overskydende arbejdskraft fra de arabiske lande i Mellemøsten. ”Mellemøsten” er siden blevet udvidet til at gælde alle islamiske lande rundt om Middelhavsbassinet fra Marokko til Tyrkiet.

For bare nogle år siden havde børneafdelingen på Kristiansand Sygehus i Norge billeder af dyr på dørene, så børnene lettere kunne finde den rette dør. En dør viste en glad gris, der kom løbende. Muhammedanere krævede billedet fjernet, og det blev det så!!!

Meget er sket siden: nordmænd er blevet overfaldet, mishandlet og dræbt, piger er blevet voldtaget, Nidaros Domkirken har gjort knæfald for koranen...og i Kristiansand har lokalpolitiker - 38 mod 15 - forbudt nordmænd at tale islam midt imod. Man har knægtet ytringsfriheden og nægtet at udleje borgernes hus til borgergruppen SIAN, Stop islamiseringen af Norge.