november 09, 2008



Som alle véd dyrker Saudi Arabien den mest extreme form for islam, wahabismen, som statsreligion. Her er al personlig frihed utænkelig. Livet er hundred procent underkastet religionen. Man taler og handler religiøst og straffes uden al nåde og forstand for mindste afvigelser, om også man er sagesløs. Hvem blev ikke ilde berørt over skolebranden, hvor ”moralpolitiet” hindrede pigerne i at slippe ud, fordi de ikke havde deres religiøse påklædning på? Det ansås for rigtigt, at de brændte op!
Kunne den barmhjertige Allah ikke lugte røgen?
Eller hvad med voldtægter, der gerne straffes med stening – af den voldtagne! – som nu den 13-årige pige i Afrika! (JP 5.11.08)


Foto: Wahabistisk erobrermoské i Kosovo. (Hvad gør jernbroen? Er det den "bro", som Vestens naive politikere vil bygge mellem kristendom og islam?)

I Sverige advarer islamdebattøren Mohamed Omar, redaktör for tidsskriftet Minareten, Vesten imod wahabismen, og det gør han ret i.
Oliepengene bruges til Vestens eget fordærv, og – Gud nåde os – vore politikere hjælper til på højeste nivau ved de konventioner og love, de i deres dumhed (?) eller uanstændighed (?) har vedtaget og fremturer med: begrænsning af ytringsfriheden og kriminalisering af kritik af islams barbari, eftergivenhed og indførsel af den religiøst dikterede sharialov, byggetilladelser til ”erobrermoskéer” og ”-centre” etc.

Saudiarabien er i fuld gang med at bygge tusindvis af ”erobrermoskéer” (kommandocentraler for jihad) i Vesten. Politikere og embedsmænd lader sig åbenbart bestikke, ikke mindst i det udemokratiske og dermed ukontrollerbare EU (som flere gange før er blevet grebet i korruption, uden at man har rettet op på sagen).

Foto: Her ses Saudiarabiens kong Abdullah hånd i hånd med Irans præsident Ahmadinejad. Den iranska islam er ikke bedre end den arabiska. Men det finns forskellige varmegrader i helvede. Iran satser ikke lige så meget som Saudiarabien på at kolonisere Europa og indføre dhimmitilstande.