marts 27, 2009

Angående grønlænderes fangstmetoder

Kære Marlene Harpsøe.
Du er helt galt afmarcheret. Se mit indlæg i går på min blog





Jeg har nu yderligere fået forholdene bekræftet hos Grønlands Hjemmestyre i Strandgade: sælerne yngler IKKE på Grønlands kyster, men kun i Canada og Alaska. Alene af den grund kan man altså ikke skyde grønlænderne i skoene (eller i kamikkerne), at de slår sælunger ihjel på isen.

Det ville være mere fornuftigt, om du ikke talte hen i vejret, men undersøgte forholdene.

Hvad med hellere at kontrollere islamiske halal-slagtemetoder og ulidelig lange dyretransporter? Hvordan går det med disse ting? Har halalslagtningen ikke sneget sig ind i de europæiske samfund i pengebegær efter handel med islamiske lande og er de lange transporter ophørt? Eller er det kun visse vågne journalister, der kan afsløre ulovlige forhold ved direkte at forfølge og afsløre transporterne?



Halalmærke og Halalslagt

Danske slagterier betaler i øvrigt tribut til en imam for en halalslagtningsbøn, så de herværende muhammedanske ghettoer og paralelsamfund m.m. kan vokse og islamiseringen vinde terræn.



Se også SPYDPIGEN december 14, 2008

Jacob Hougaard positiv til Eid-festen ! :
"Når vi i ”multikulturen”s navn godtager religiøse fester for nogle, må vi også gøre det for andre." Det siger han. "Man skal i multikulturen ”anerkende og fejre religiøse mærkedage”. Derfor inviterede han muhammedanerne ind på Københavns Rådhus til en hyggestund for den islamiske Eid-Al Adha, hvor unge muhammedanere fortalte, hvordan de fejrer ”eid” og om deres ønsker om, hvordan København kan bruges til at skabe rammerne for nogle gode eid-al-Ahra- dage.