april 24, 2009

Jonas Gahr Støre blev siddende

Da Europas udenrigsministre og diplomater rejste sig og gik under Ahmadinejads tale, blev Norges udenrigsminister, Jonas Gahr Støre, siddende.

Norske journalister og hjælpeorganisationer jubler, berusede af den alderssvækkede FN og egen selvgodhed. Ingen spørger sig selv, hvorfor de andre europæere ikke ville høre på Ahmadinejads angreb på Israel og Vesten. En hykler, som styrer over en af verdens værste diktaturer.

Udover Iran nyder også Hamas, Hizbollah og flere andre islamorganisationer Norges socialistiske regerings velvilje. Det er ikke så sært, at Fremskridtspartiet vokser, så det knager.
Også den svenske regering har en tvivlsom holdning til islamister. Avisen Sydsvenskan skriver, at statsminister Reinfeldt er Erdogans bedste ven. Erdogan, Tyrkiets statsminister, som taler godt for sharialovene! Hvis Tyrkiet lodses ind i Europa med Sveriges hjælp er det forræderi.
Hvorfor er Skandinavien blevet sådan?

Oversat fra den svenske blog Every kinda people 21.4.09



Det gode spørgsmål er nu, hvormange år skal der gå, før Danmaks Folketing vedtager "Sharia lov indføres i hele Danmark. Den verdslige kristent baserede lovgivning, kan få lov at bestå som et parallelt lovsystem, så længe den ikke er i konflikt med sharia." Ole G.