april 11, 2009

Flere moskéer vokser op som svampe i skoven

Den hårdeste og mest uforsonlige udgave af islam er wahabismen i
Saudiarabien, og netop den er mere end ivrig efter at bygge nye moskéer i
Europa eller tilrive sig magten i de allerede opførte bygninger.

Nu har de kik på Rostok, hvor der er 900 muhammedanere. Formanden for den islamiske Forening, som også sidder i ledelsen af den muslimske menighed, Maher Fakhouri drømmer om en moské med minaret og kuppel og fortæller, at hvis de kan samle halvdelen af det budgetterede beløb, så vil en organisation i Saudiarabien give den anden halvdel. Han vil ikke røbe organisationens navn.

Den partiløse overborgmester i Rostok, Roland Methling, vil gerne bidrage med 10.000 Euro af skatteborgernes penge. Åbenbart har han som så mange andre korrupte eller eftergivende politikere i Europa ingen hæmninger med at støtte en fremmed magts 5. kolonne-virksomhed i Europa.

Som Tyrkiets Erdogan sagde: moskéerne er vore fæstninger og bastioner. Flere moskéer har derfor direkte navnet ”Erobrermoské”. Fra moskéerne udgår en lind strøm af propaganda mod Vesten.

At lade sådan 5.-kolonne-virksomhed have så at sige frit spil inden for eget land er totalt vanvittigt, men der er jo altid folk, der modarbejder deres egen befolkning og stat, bevidst eller i bundløs naivitet.