maj 31, 2009

Stop islamiseringen af Tyskland!

Partiet Republikanerne i München taler tydeligt: de siger højt og klart NEJ til islamiseringen af Tyskland og til idéen at optage Tyrkiet i EU.



Partiets topkandidat, Uschi Winkelsett holdt valgtale på Marienplatz i München: Europa er præget af kristendom og det skal det blive ved med. Vi vil ikke have moskébyggeri, og hun vendte sig mod den planlagte stormoské i Sendlinger.



Tyrkiet, som til 97 % ligger uden for Europa, i Lilleasien, udgør et fuldkomment fremmedlegeme i forhold til Europa og har ikke noget at gøre i det kristne Vesten. I så fald ville Europa komme til at grænse til Irak og Syrien.



Tre autonome, der forsøgte at afbryde hendes tale ved stereotype råb som ”Hold kæften” og ”Ud med nazisterne” blev fjernet af politiet, for i München er loven om ytringsfrihed stadig lov.



Uschi Winkelsett forklarede tydeligt, at islam ikke på nogen måde betød ”Fred”.Man kunne bare kikke i Koranen for at blive klogere!
Republikanerne er ikke fremmedfjendtlige, men de, der ikke vil integreres eller ikke er i stand til det på grund af den islamiske kultur og religion og som kalder tyskerne ”svineædere”, de passer ikke ind i Tyskland.




Hvad EU angik var der ingen vaklen: ”Ud af EU!” lød budskabet fra Uschi Winkelsett.