juni 02, 2009

”Svensk” sheik hugger hånden af en tyv.

Beboerne i byen Kismavo i Sydsomalia holdes i skak i et skrækvælde med Kalashnikovs og sharialove. Midt i disse voldsomheder findes en somalier med svensk statsborgerskab.

Fuad Mohamed Qalaf kom til Sverige som asylsøgende 1992, og nogle år senere fik han statsborgerskab. Hans vigtigste beskæftigelse i sit nye land var at sprede islam som imam i forskellige moskéer i Stockholmsområdet. Han har prædiket Jihad (hellig krig mod de vantro) og i Rinkeby moskéen kundgjort, at amerikanere og jøder skal udryddes

Han levede ti år i Sverige, inden det efter den 11. september massakren blev ham for hedt. Han fik kolde fødder og flygtede tilbage til Somalia. Det forlyder at den øvrige familie fulgte med derned.

I marts i år medvirkede sheiken til, at en 13-årig pige, Asho Duhalow, blev stenet ihjel, fordi hun ikke havde råd til en heldækkende dragt. Nu har ”svenskeren” endnu engang udmærket sig. Om eftermiddagen den 8. maj straks efter fredagsbønnen i den lokale moské meddelte han tid og sted for torturen mod en mand, som skulle have hånden skåret af.

Forbryderen havde gjort sig skyldig i at være sulten og udhungret. Han opdagede en ulåst dør i et mindre hus. Vel indenfor tog han penge og tøj til en værdi af 800 sv. kr..
Den militante ungdomsorganisation af den somaliske bevægelse ”De islamiske domstoles højeste råd” så ikke med blide øjne på denne forbrydelse. Bevægelsen er tæt sammenflettet med Al-Qaida. Og ifølge flere kilder finansieres de bl.a. med penge fra nordiske lande.

Tusinder så på, da manden fik den ene hånd hugget af på en mindre fodboldsbane. Ved siden af den afhugne hånd lagde man koranen.


Vi har i disse dages medier kunnet læse om, at unge svenskere rejser til Somalia for at tage del i den radikale islamistiske bevægelse Al-Shabaabs kamp. Bevægelsen synes inspireret af Al-Qaida. Sæpo bedømmer, at det i øjeblikket drejer sig om en snes unge, der er rejst ned til træning og krigsdeltagelse, men er urolig over, at antallet vokser, og at Sveriges internationale anseelse og rygte kan skades, samt at Sverige kan opfattes som et land, der støtter terrorisme.

Man kan fundere på, hvorfor vi svenskere ikke har kunnet læse i medierne om den ”terrorsvenske sheik”!!!
Kilde: redaktion.vast@frianyheter.nu