august 30, 2009

Københavnerne hoppede på Ramsdals løgnagtigheder

Mange naive kirkegængere er sikkert rystet i deres inderste over asfsløringerne af præst, Per Ramsdals løgne og manipuleringer. De har ikke fulgt med i folkekirkens "udvikling" gennem årene fra 68´ernes tros-undervisning. Dengang da man satte spørgsmålstegn ved, hvad køn Gud vel var, og opfordrede til at bede "Moder vor". Børnene læste om "Kammerat Jesus", som jo nok var homosexuel, og alle de kommunistisk-påvirkede theologer brugte prædikestolen til politiske taler, støttet af den røde bisp Ole Bertelsen. Nørrebro-præsten Erik Bock holdt happenings i sin kirke og på gaden med de hashforrøgne "Børnemagt"s børn fra Christiania, mens hans kone (ifølge et menighedsrådsmedlem) indgik proforma-ægteskab med en udlænding, der skulle hjælpes ind i Danmark, og...og.....og...



Per Ramsdal bør omgående undskylde! siger Pia Kjærsgaard i en pressemeddelelse. Hun opfordrer sognepræsten ved Brorson Kirke, Per Ramsdal, til omgående at undskylde sine løgne i forbindelse med beskrivelsen af politiaktionen i Brorson Kirke, hvor politiet fjernede en gruppe afviste irakiske asylansøgere, som ulovligt havde taget ophold i kirken. Det sker, efter at en video fra politiet kan dokumentere, at rydningen foregik på fredelig vis – og blev foretaget af betjente, der som udgangspunkt var klædt i helt almindelige uniformer og skjorteærmer.

”Desværre ser det ud til, at Per Ramsdal er typen, for hvem det intet betyder at lyve, hvis det sker i det, han selv opfatter som en højere sags tjeneste. Men han slipper alt for let fra, at han direkte har kompromitteret politiets hæderlighed og arbejdsmetoder i sine saftige beskrivelser af kampklædte og voldelige betjente. De elendige forklaringer, han har afgivet til B.T. og Radioavisen, er direkte pinlige,” siger Pia Kjærsgaard.

”Per Ramsdal forsøgte med sin dybt manipulerende beskrivelse af aktionen både kynisk at opildne til had og uro mod politiet i en bydel, hvor ordensmagtens arbejdsvilkår og renommé i forvejen er presset til det yderste. Hvis det efterfølgende var kommet til voldelige demonstrationer, ville Per Ramsdal have båret en stor del af skylden”, siger Pia Kjærsgaard.”At Københavns biskop ikke for længst er skredet ind over for sognepræsten – allerede da han udnyttede sin egen kirke til at give de afviste irakere husly – er mig en gåde, men den afgående biskop Erik Norman Svendsen lader desværre til at være langt mere optaget af at få et pænt eftermæle end af at passe sit arbejde”, siger Pia Kjærsgaard.



Hov Stop - nu skrev jeg her om Kaj Bollmann i den tro, at han var på vej til bispestolen i Kbh., og så ser jeg, at der allerede er en ny biskop, netop indsat i embedet i dag 30/8.
Undskyld, at jeg ikke var a jour.