august 13, 2009

Unge danskere til fælles ramasjang

Dansk Ungdoms Fællesråd kvitter danskheden for at hylde en fremmed magt ved at fejre en af islams ”bærende søjler”, Ramadanen. Den tager sin begyndelse den 22. august. De unge er åbenbart forblændede af den gennem de sidste årtier stadig heftigere frempropaganderede hedoniske indstilling til tilværelsen og tænker fortrinsvis på fest og pjank. Men ramadanen er i grunden en træning i udholdenhed ved faste dagen igennem i uudholdelig hede i de arabiske lande. En udholdenhed, som var vigtig for røverbander og krigsfolk, der til stadighed overfaldt og bekrigede deres naboer.

Ved ramadanen slagtes masser af dyr, fortrinsvis får og geder. Halsen skæres over, så dyrene langsomt forbløder. Det er en ækel forestilling, hvor alt flyder i blod, og børnene opdrages således tidligt til vold og blodig råhed.

Dansk Ungdoms Fællesråd har overladt til deres ”minoritetskonsulent”, Noman Malik at arrangere Ramadanfesten den 24. august. No man hører åbenbart hjemme i ingenmandsland. Tidligere var han næstformand i Muslim Youth League, ungdomsorganisationen for Minhaj ul-Quran, der arbejder på at indføre sharialovgivning overalt.