januar 14, 2011

EU-makværk viser EU´s uforstand

EU-kommissionen har givet 5 millioner Euro til gratis uddeling af en EU-kalender til skoleelever i 9.-11. skoleår. Disse kalendere har existeret i flere år, men i den sidste fra 2011 mangler samtlige kristne festdage. Ikke engang jul har fået lov at blive stående, skønt de fleste europæiske skoleelever endnu er kristne. Andre religioners festdage er derimod angivet, f.eks. de islamiske.

Kalenderen og ledsagende lærer-exemplar er udgivet af ”Generation Europe Foundation” med økonomisk støtte fra konsumentforeningen, VKI. Skolekalenderen med angivelse af festdagene for alle religioner med undtagelse af den kristne skal hjælpe unge mennesker:
·        at tænke kritiskt
·        at handle ansvarligt, idet de tænker over de sociale, erhvervsmæssige og økologiske følger af deres handlinger
·        at træffe gennemtænkte beslutninger
·        at være aktiv som medborger

Ugebladet ”Bild” fortæller om Kalenderskandalen:
EU-kommissionen har givet 5 millioner Euro ud på en kalender, som hverken nævner jul eller nogen anden kristen festdag, men festdagene i de andre store religioner.

Det er en grov brøler”, sagde en taler i EU-kommissionen i Bryssel. Kalenderen kom ud i et oplag på 3,2 millioner og blev delt ud til 21.000 skoler i EU til de 12-16-årige elever.
I kalenderen er der artikler om EU´s politik, bl.a. om undervisning og omverdenen.
En erklæring om, hvorfor de kristne festdage mangler i denne af skatte-borgerne betalte kalender, er ikke fremkommet.
Angiveligt drejer fejlen om de manglende kristne festdage sig om en beklagelig overseelse, som EU-kommissær John Dalli (se foto) skriftligt har undskyldt for. EU-biskopskommissionen COMECE finder hans forglemmelse ”mærkværdig” og har tilbudt deres medhjælp ved fremtidige kalendere. `Endnu bedre vilde det være, hvis Dalli ikke mere blev betroet denne ansvarsfulde opgave.`

Man kan skrive til ham på e-mailen her:  john.dalli@ec.europa.eu




Kilde: Politically Incorrect  12.1.2011.

Hvad skal EU med personer uden kvalitet? 
Smid den ansvarlige John Dalli ud af kommissionen. Han har med sin uduelighed og ansvarsløshed bidraget  til islamisering af Europa.
UD med ham!