november 18, 2013

Det fremgår af Dispatch International, at vor elskelige imam og tidligere narkosælger Abdul Wahid Petersen skal holde tale ved den sjette ”Globale Freds- og Enhedskonference” i London den 23.-24. november.


Mange vil sikkert slutte op om fredsbudskabet og fra alle sider, men mest dog fra godhjertede, uvidende mennesker, dem, som kaldes «enfoldige» og som løber med efter kønne ord og venlige smil som "nyttige idioter", der ikke ser, hvad der ligger bag, at de går fjendens ærinde.

General Sun Tsu, som levede nogle århundreder før vor tidsregning lærte os: «At vinde 100 sejre i 100 slag er ikke højdepunktet af dygtighed. At undertvinge fjenden uden kamp er højdepunktet af dygtighed»

Det stemmer med Lenin: «En angriber er altid fredselskende... Hvis muligheden foreligger, vil han langt foretrække at gå ind på fredelig vis og besætte en anden nations territorium, fremfor at skulle slås for det.»

Sun Tsu angiver prioriteringen: «derfor, hvad der er af den allerstørste betydning i krig er at angribe fjendens strategi.....» Og angreb på fjendens strategi betyder samfundsundergravning inde i fjendens land. Angreb på selve grundlaget for hans måde at forsvare sig på. Definitionen i NATO-ordbogen på samfundsundergravning: «Handlinger, der har til formål at underminere en nations militære, økonomiske eller politiske styre eller psykologiske moral eller den enkeltes loyalitet....»

Den psykologiske krig er i vor tid verdensomfattende. Begrebet «kold krig» betegner det modsatte af «varm krig» (d.v.s. militær krig), altså en foreteelse, der finder sted med ikke-militære midler under fredsperioden.

Lenin sagde: «Når krigen i følge Clausewitz kun er en fortsættelse af politikken med andre midler, er også freden kun en fortsættelse af kampen med andre midler.»

Hitler holdt store medrivende taler om fred, og mon ikke vi husker de mange onfattende fredsinitiativer, som Sovjet stod bag i 80'erne, det sidste årti, inden muren faldt.