december 16, 2013

Nordisk Jul angribes af islam

Den nordiske jul er ikke som nogen anden jul i verden. Den er noget helt for sig selv. Ordet JUL står alene, - ukendt uden for Norden. Det har ikke noget som helst med Jesu fødsel at gøre. Nordisk jul er født af mørket. I mørket. Under en himmelkuppel fuld af stjerner og med flammende nordlys. Med al den troldom som hører mørket til, og hvor de underjordiske, trolde og nisser lister rundt på lofter og i stalde. Sønden for os fejrer man kirkens hellige nat, hyrdernes nat, stjernen over Betlehem. Alt det er fra historisk tid og har sin romantik Men den nordiske jul er fra urtiden, før runerne, urgammel.... Kirken kunde ikke fa has på den, men måtte bøje sig. Gå på kompromis. Mørket vandt, og julekrybben blev stående - inde i kirken.
Ude i folket, i bondestuerne dunkle lys levede julen videre med julebuk og julegris. Lucia brød ikke med de nedarvede forestillinger. Hendes navn tydedes som beslægtet både med lys og med Lucifer.
Hun kunde passes ind.

Men nu lyder der andre toner og politiske krav om at bytte vor kultur ud med en anden, som trænger sig på og vil have "Lebensraum". Den er opstået under røvertogter i en ørken.
Godtroende, bundnaive pædagoger er med på noderne. I Sverige taler de ikke klart, men gemmer sig fejgt bag forblommede ord, men i Norge siger de lige ud, at:

"Barnehage fjerner Lucia-feiring pga muslimer

NORGE/POLITISK KORREKTHET. Solvang barnehage i Sandefjord fjerner den årelange tradisjonen med Lucia-feiring og erstatter det med en såkalt «nøytral fest». Lucia-tog, lys og lussekatter er erstattet med lys-sanger, frokost ved et bål og lykter som skal tennes og henges opp. Det er personalgruppa i barnehagen som har hatt møte og nå fjerner Lucia-feiringen for å ikke ekskludere de muslimske barna i barnehagen. Den muslimske helligtiden Eid og profeten Muhammeds bursdag derimot har man funnet plass til på kalenderen."












"Grilltunna med halalkorv i stället för Lucia på norskt dagis

Lussekrona och lussekatter passar inte vid en politiskt korrekt Ljusfest, tycker personalen på Solvang barnehage:

"Vi tänkte att vi behövde ha traditioner som var inkluderande för alla. Och jag vill att vår förskola ska vara en inkluderande förskola."

Men samtidigt exkluderas de norska barnen. Dagiset planerar att fira Id al-fitr och Id al-adha samt Muhammeds födelsedag. I praktiken har man ersatt en religion med en annan. Ordet islam betyder ju underkastelse." 



Svensk skole forbyr julenisser og pepperkakemenn

Svensk skole forbyr julenisser og pepperkakemenn
SVERIGE/HYSTERI. Den politisk korrekte galskapen fortsetter. Ikke før har nordmenn fått kaffen i vrangstrupen etter fjerningen av Lucia-feiringen i en barnehage i Sandefjord, så kommer nyheten om at en barneskole i Sverige nå har bannlyst julenisser og pepperkakemenn fra Luciatoget. Lucia-guttene får heller ikke bære stjerner...