september 15, 2014

Åbent brev

Åbent brev til vore politikere i anledning af at ISIS igen har halshugget et menneske offentligt i medierne


Hvorfor skal vi ikke lade disse uintegrerbare individer rejse og søge deres såkaldte 

martyrium – uden mulighed for at komme tilbage?

Der er ingen mennesker ved deres fulde fem i Vesten, der ønsker dem her.  Hvad angår deres såkaldte menneskerettigheder – jeg siger – giv dem de samme menneskerettigheder, som de giver deres ofre.
Alle de almindelige tillægsord er blevet brugt for at beskrive ISIS. ‘Onde, vilddyr, umenneskelige, monstere.’ Der kommer et punkt, hvor den slags beskrivelser af den adfærd ISIS ikke alene udfører men også praler med i den yderste realistiske grafiske detalje, bliver irrelevant. Dertil er vi kommet.
Intet samfund skal udvise nogensomhelst tolerance overfor de, som fortsætter med at støtte dette slagteri, som udføres i navnet af en depraveret syg ideologi som kalder sig ‘religion’. De, som støtter eller deltager i ISIS’ aktiviteter, har ikke længere undskyldningen “vi vidste ikke”‘,  hvad sandheden var bag propagandaen fra de, som overbeviste dem. Alle fra Vesten, der har været i Irak eller Syrien, skal under ingen omstændigheder have mulighed for at komme tilbage. Og hvis de, mod forventning, skulle overleve, skal vi intetsomhelst foretage os, for at forhindre, at de kommer til at rådne op resten af livet i et Mellemøstligt fængsel.
Vi har kun en mulighed tilbage, og det er, at udrydde denne skamplet på menneskeheden.
Tyskland tager et lille skridt fremad.
Og til MSM: Hold op med at kalde dem ‘hellige’, ‘krigere’ o.s.v. Kald dem det de er: psykopatiske mordere. At kalde dem ‘dyr’ er en fornærmelse mod dyrene.
ISIS

Kilde: Hodjanernes blog 14.9.2014